Forum Settings
       
Reply To Thread

I think the YouTube button is broken.Follow

#1 Dec 16 2014 at 11:21 AM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,281 posts
Current attempts to use the YouTube button result in the link below.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oe2Agl3bJAc].
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#2 Dec 16 2014 at 11:26 AM Rating: Excellent
Darqflame's Peon
ZAM Administrator
Avatar
****
6,096 posts
I do believe that it was always youtube=(whatever is after the v=).
#3 Dec 16 2014 at 11:29 AM Rating: Good
Worst. Title. Ever!
*****
17,302 posts
I don't think it works with mobile or embedded links. Only the basic links.

Alternately I think you can just insert the video ID without the full URL.
____________________________
Can't sleep, clown will eat me.
#4 Dec 16 2014 at 12:07 PM Rating: Good
Citizen's Arrest!
Avatar
******
29,527 posts
Shaowstrike the Shady wrote:
Current attempts to use the YouTube button result in the link below.

.


Edit: Works fine. Smiley: tongue

Edited, Dec 16th 2014 11:08am by Poldaran
#5 Dec 16 2014 at 1:13 PM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,281 posts
The One and Only Poldaran wrote:
Shaowstrike the Shady wrote:
Current attempts to use the YouTube button result in the link below.

.


Edit: Works fine. Smiley: tongue

Edited, Dec 16th 2014 11:08am by Poldaran


Screenshot


Seriously though, every spot where there is supposed to be a video is just a blank space for me. I don't have anything blocked and YouTube itself is working fine for me. Even embedded videos on other sites are normal.
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#6 Dec 16 2014 at 1:49 PM Rating: Good
Citizen's Arrest!
Avatar
******
29,527 posts
Shaowstrike the Shady wrote:
The One and Only Poldaran wrote:
Shaowstrike the Shady wrote:
Current attempts to use the YouTube button result in the link below.

.


Edit: Works fine. Smiley: tongue

Edited, Dec 16th 2014 11:08am by Poldaran


Screenshot


Seriously though, every spot where there is supposed to be a video is just a blank space for me. I don't have anything blocked and YouTube itself is working fine for me. Even embedded videos on other sites are normal.
Was teasing. It really is working fine for me, though your initial link was suffering from the feature=embedded issue discussed above. Try shift-refreshing to see if the stuff loads.
#7 Dec 16 2014 at 4:15 PM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,281 posts
Nope, still broke. I guess it's the browser.
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#8 Dec 16 2014 at 5:29 PM Rating: Good
****
7,861 posts
Shaowstrike the Shady wrote:
Nope, still broke. I guess it's the browser.

Are you using Firefox?
____________________________
People don't like to be meddled with. We tell them what to do, what to think, don't run, don't walk. We're in their homes and in their heads and we haven't the right. We're meddlesome. ~River Tam

Sedao
#9 Dec 16 2014 at 6:15 PM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,281 posts
Kastigir wrote:
Shaowstrike the Shady wrote:
Nope, still broke. I guess it's the browser.

Are you using Firefox?


Yeah, both my work and home Firefox browsers are having the same issue. Confirmed it's working fine in Chrome though.
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#10 Dec 16 2014 at 10:42 PM Rating: Good
Citizen's Arrest!
Avatar
******
29,527 posts
That's strange. My firefox is having no issues. Maybe an addon you're using?
#11 Dec 17 2014 at 6:07 PM Rating: Good
****
7,861 posts
Shaowstrike the Shady wrote:
Kastigir wrote:
Shaowstrike the Shady wrote:
Nope, still broke. I guess it's the browser.

Are you using Firefox?


Yeah, both my work and home Firefox browsers are having the same issue. Confirmed it's working fine in Chrome though.

While I haven't had any issues here, I don't typically embed Youtube, I have had issues elsewhere where I have to use IE for the site to function properly. Something happened in the last update.
____________________________
People don't like to be meddled with. We tell them what to do, what to think, don't run, don't walk. We're in their homes and in their heads and we haven't the right. We're meddlesome. ~River Tam

Sedao
#12 Dec 18 2014 at 11:06 AM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,281 posts
Confirmed the videos displayed normally with Firefox Safe Mode. Need to figure out what's causing it. Smiley: glare
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#13 Dec 18 2014 at 11:44 AM Rating: Excellent
Special Snowflake
Avatar
****
6,786 posts
I can see them all in all browsers. Now sure what's up with your end :/
____________________________
[img]http://i12.photobucket.com/albums/a230/calthine/EmptyMind-2.jpg[/img]
Community Manager | QA Lead
ZAM: Support FAQ | Forum FAQ | Forum Rules
Cook Ten Rats
#14 Dec 29 2014 at 9:51 AM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,281 posts
So it turns out that the FlashBlock addon is partially broken due to the FF34 update. A lot of users are reporting similar issues as mine on other sites. Disabling the add-on solves the problem.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#15 Jan 03 2015 at 11:37 PM Rating: Good
****
7,861 posts
Shaowstrike the Shady wrote:
So it turns out that the FlashBlock addon is partially broken due to the FF34 update. A lot of users are reporting similar issues as mine on other sites. Disabling the add-on solves the problem.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/

I do not have Flashblock installed, and still have issues. My solution has been when I'm attempting to use the offending page, open a new tab and...Bingo! What has been broken is repaired. I have to do it every time which is a little bit of a hassle, but it's a viable workaround.
____________________________
People don't like to be meddled with. We tell them what to do, what to think, don't run, don't walk. We're in their homes and in their heads and we haven't the right. We're meddlesome. ~River Tam

Sedao
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 6 All times are in CST
Anonymous Guests (6)