Forum Settings
       
Reply To Thread

Zam EverQuest Site BugsFollow

#1 Dec 21 2020 at 6:37 PM Rating: Decent
Avatar
17 posts
Let's start with the search at https://everquest.allakhazam.com/fsearch.html just gives me, "An unknown error occured.", when I try to use it.

Next, the page at https://everquest.allakhazam.com/wiki/Tooltips has at the bottom:
Quote:
Feedback and Comments

Please direct any feedback or comments to the thread in our Feedback Forum.

The words, "Feedback Forum", is a link to http://www.allakhazam.com/forum.html?forum=3;mid=1198279925234113786;num=0;page=1 which gives Server Not Found message (DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN).
____________________________
Fanra
EverQuest Druid
https://everquest.fanra.info
#2 Dec 21 2020 at 7:12 PM Rating: Excellent
Fanra wrote:
Let's start with the search at https://everquest.allakhazam.com/fsearch.html just gives me, "An unknown error occured.", when I try to use it.

Next, the page at https://everquest.allakhazam.com/wiki/Tooltips has at the bottom:
Quote:
Feedback and Comments

Please direct any feedback or comments to the thread in our Feedback Forum.

The words, "Feedback Forum", is a link to http://www.allakhazam.com/forum.html?forum=3;mid=1198279925234113786;num=0;page=1 which gives Server Not Found message (DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN).


Thanks. Fixed the forum link.

The search daemons I'll look into again, thanks for pointing that out. I've removed the forum search link for now until we can get that fixed or replaced with something better. The site might have the link cached for a little bit so if you don't see it go away soon, that's why.
____________________________
Volunteer Allakhazam Developer and Admin

For real time update information on Allakhazam, follow me on Twitter!
https://twitter.com/gidono

To make a Donation directly to me.
https://paypal.me/Gidono
So far I have received 2 donations.
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 19 All times are in CST
Anonymous Guests (19)